1xbet bg bonus 100%

Bet2u

Bet2u е един много “млад” букмейкър с лиценз, издаден от правителството на Кюрасо. През тези няколко години дейност Bet2u стана фирма, отговаряща на всичките необходими протоколи за безопасност, като кодиране на сделките и защита на лични данни. Именно във връзка със спазване на високите стандарти за безопасност всеки играч трябва да премине чрез процеса на проверка, като праща копие от документа си за самоличност и потвърдение за настоящ адрес. Такава процедура не е нищо особено и я употребяват всичките известни букмейкъри на пазара на онлайн залагания.

Сайтът Bet2u използва многократно награден “Betconstruct software”, което придава на сайта висока скорост както в компютри, така и в мобилни уреди. При толкова голямо количество предлагани залагания понякога трябва малко да потърсим интересния за нас мач. Но всъщност аз лично познавам цяло множество от много по-лоши сайтове.

Едно огромно преимущество на букмейкъра Вet2u е бонусът за добре дошли. Това е в момента абсолютно най-добра оферта на пазара. Всеки нов играч получава в качеството на бонус 125% от първия си депозит. А в допълнение ако първият депозит беше извършен чрез Skrill или Netelller, на играча се полагат поредните 25% като т. н. “freebet”. Направо трудно е да си представим по-добра оферта за старт. Обаче трябва да помните за това, че преди първото залагане трябва да изпратите съобщение с молба за активация на бонус-офертата.

За съжаление, условията относно “оборот” на бонусовите средства преди изплащането им са доста трудни. Бонусът трябва да е “в оборот” 14 пъти по курса 2.oo в течение на 14 дни. Това е наистина трудна задача. More info on this website

Bet2u предлага също така много акции за вече регистрираните и активните играчи. Често ще получите 25% кешбек, ако не сполучите със залог 1×2. Допълнителни фрибети ще получите по време на по-големи спортни събития, като Лига на шампиони или най-гледаните мачове на Premier League.

Предлаганите от Bet2u курсове могат да се смятат за средни. При по-големите събития пейаутът е на ниво от 94,5%, а пък при по-малките, като мачове на по-малко известни футболни лиги или тенисовият турнир Челенджър пейаутът пада до около 91%. Хендикапове са на нивото от около 1.85-1.85, което не е най-добрият резултат, но не може и да се каже, че е слаб.
Горният лимит на залагания в Bet2u е 5000 евро. Но такъв лимит е задължителен само при най-големите събития. При по-малките лимитът постепенно пада.

Офертата на Bet2u съдържа събития по повече от 35 спортни дисциплини. Офертата съдържа срещи и от по-ниски лиги или по-малки тенисови турнири. По-големите събития, като например мач на Лига на шампиони имат повече от 200 разнообразни залагания.

Букмейкърът Bet2u предлага и много широк спектър от залагания “live”. Удовлетворителен е и фактът, че курсовете “live” не се различават от тези преди мача. Това е относително рядък случай.
Техническата поддръжка работи денонощно – което няколко пъти съм проверявал. Отговор на въпроса ни ще получим в рамките на няколко часа. За съжаление “live chat” не функционира.
Телефона и други контактни данни ще намерим на сайта, в раздел F&Q.

Повече информация за Bet2u:
Bet2u العربية
Bet2u Ukraine
Bet2u Türkçe

Bet2u
4.7 (93.33%) 3 votes