1xbet bg bonus 100%

Депозити и изплащания в 1xbet

1xbet bg payments Дружеството 1xbet всеки ден осъществява стотици хиляди депозити в акаунти и изплащания от акаунтите на потребителите си — по безопасен, бърз и сигурен начин. Платежните сделки в букмейкърския сервиз 1xbet са предпазени с помощта на сертификати и са също така сигурни, колкото всяка една следка на най-големите световни банки. Какви тогава имаме възможности за депозит и за изплащане на евентуални печалби?

ДЕПОЗИТИ:

– Платежни карти (незабавен превод на средствата, без сервизна такса, минимален депозит 1 EUR, изключенията са посочени в скоби):

Visa, MasterCard, Card „Mir“, Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND), Wimo Wallet (50 000 VND)

1xbet бонус 100,- лв – регистрация »
– 1xbet използва за депозити и изплащания също така електронни портфейли, които са много популярни среди играчите в целия свят (незабавен превод на средствата, при това без сервизна такса)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4, 4 EUR), Skrill,
– Най-популярният електронен онлайн портфейл Skrill обслужва, освен това, посредством своя интерфейс за плащания с помощта на следните услуги:
Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile

Както виждаме, 1xbet обслужва вероятно най-големия възможен интерфейс за плащания за всички потребители от целия свят — това свидетелства за размери и популярност на този букмейкърски сервиз.
ИЗПЛАЩАНИЯ

Изплащания от потребителските акаунти в 1xbet се състоят обикновено по същия начин, какъвто избрахме за депозит — но все пак в сравнение с други букмейкърски сервизи парите в 1xbet могат да се изплатят и по друг начин — и това в света на онлайн залагания е действително извънстандартна услуга.

Сервизът на 1xbet осъществява превод в рамките на 15 минути от подаване на молба за изплащане на печалбата и принадлежи към най-бързите в отрасъла. Кога парите действително ще постъпят в акаунта ни, зависи вече от избрания от нас метод на плащане — в случай на тествания от нас електронен портфейл Skrill получихме парите по нашия Skrill акаунт в рамките на 5 минути! Това се казва скорост!

Депозити и изплащания в 1xbet
5 (100%) 1 vote