1xbet bg bonus 100%

22bet

22bet bg 22Bet е една от най-новите фирми, предлагащи букмейкърски залагания на пазара. Тя е учредена през 2017 година и оттогава динамично се развива, като привлича към себе си все по-голямо число клиенти. Така става благодарение на привлекателните оферти за старт, както и на много широка оферта и приятна за очите, четлива интернет-страница. Да видим, какво още ни предлага 22Bet.

Оферта на букмейкъра 22Bet

Офертата на този букмейкър наистина е огромна. Вярно е, че ако се говори за количество спортове, ще намерим тук същото, което има и по други сайтове със залагания, т. е. най-популярните спортове, е-спорт, но пък 22Bet ни предоставя възможност за залагания дори за по-ниските лиги от дадените страни, а допълнително имаме и възможност за залагания за културни и политически събития, и не само за най-популярните, като президентски избори или Оскари, но дори и за участниците на Денсинг Старс в Ирландия или за събития в някакъв популярен сериал.

22bet бонус 100,- €/$ – регистрация »
Основното преимущество на букмейкъра 22Bet е количество залагания, достъпни за дадената среща. В най-популярните залагания по футбол (Лигата на шампиони, Световното първенство) на наше разположение са дори 1500 различни опции. Освен основните залагания можем да се залагаме за хендикапове, начини за придобиване на гол, време за придобиване на гол и множество други видове залагания. Сигурно всеки ще намери тук нещо, върху което ще основава тактиката си. Също така изглеждат нещата в по-ниските лиги. Мачовете за Купата на Англия ни предоставят повече от 1000 различни възможности за залагания. Read more info

Ако става дума за залаганията на живо, също е много добре. Всеки ден се предоставят за залагания множество срещи. Курсовете се актуализират много бързо. Подчертаване заслужава фактът, че можем да се залагаме не само за най-важните срещи на дадения ден, но и за по-слабите лиги, като напр. за втората руска лига.

Курсовете изглеждат също така привлекателно. Макар че повечето от тях се поддържа на нивото, предлагано от други букмейкъри, но останалите много често са малко по-добри отколкото при конкуренцията.

22Bet – бонуси

Темата, която сигурно е за всички най-интересна. 22Bet, както всеки уважаващ себе си букмейкър, ни предлага бонус от първата вноска.

БОНУС 100 €/$ ЗА ПЪРВИЯ ДЕПОЗИТ ЗА СПОРТНИТЕ ЗАЛАГАНИЯ + 22 BET POINTS

Като подаваме първия си депозит, можем да получим бонус в размер 122% върху стойността му, максимално до сума 100 €/$. Допълнително се сдобиваме с 22 Bet Points, които също можем да предназначим за по-нататъшните залагания. За да сумата премине в портфейла ни, трябва да я обърнем пет пъти върху купоните, съдържащи най-малко три срещи по курса 1.40 и повече. За съжаление, имаме за това само седем дни.

БОНУС 44% ДО € 50/$50 + 22 BET POINTS ЗА ВТОРИЯ ДЕПОЗИТ ЗА СПОРТНИТЕ ЗАЛАГАНИЯ

Ако бонусът за първата вноска е малко… 22Bet предлага и бонус за втората. Можем да получим 44% от стойността на вноската, дори до сума 50 €/$, a също така 22 Bet Points. Другите условия са също такива, както и за първия депозит, т. е. начин на оборот и време за изпълнението му.

БУКМЕЙКЪРСКИЯТ БОНУС ”RELOAD В ПЕТЪК”

Като внасяме парите в петък, можем да получим бонус в размер 40%, дори до сума 50 €/$. Тази акция е еднократна и не може да се съчетава с други оферти. Полученият бонус трябва да се обърне три пъти върху купоните, състоящи се от три или повече събития с минимален курс 1.40. За оборот на сумата имаме 24 часа.

Интернет-страница на букмейкъра

22Bet предлага на клиентите си много четлива и едновременно проста страница. Играчите имат достъп до всички опции, а самото залагане е много естествено и не причинява по-големи проблеми. Бело-синият фон на сайта не уморява очите и успокоява.

22Bet- мобилна версия

22Bet предлага също така на играчите си респонсивната мобилна версия на сайта, която можем да ползваме върху смартфони и таблети. В момента, за съжаление, няма специално предназначено за това приложение, но въпреки на това залагане по телефона е доста интуитивно и бързо.

Методи за плащането

Следващото много голямо преимущество на този букмейкър. Количество начини, по които можем да внесем парите, е страхотно. Банкови карти, електронни портфейли, преводи с помощта на телефон, платежни системи, интернет-банки, предплатени карти, криптовалути и много, много други. Вероятно няма букмейкър, който да позволява да се внасят парите по толкова много начина. Парите можем да изплащаме също по много различни начина.

22Bet резюме

22Bet е много добър букмейкър. Той ни предлага огромно количество залагания, позволява да внасяме пари по много различни начина, има четлива страница, а залагането е много интуитивно. Единственият недостатък на този букмейкър е офертата за бонуси, която, макар че е много добра, поради краткото време за оборот с парите е много взискателна и пригодна главно за по-големите играчи.

Повече информация за 22bet:

22bet Россия бонус
22bet Hrvatska bonus
22bet Danmark bonus

22bet
5 (100%) 1 vote