1xbet bg bonus 100%

Какви бонуси предлага букмейкърският сервиз 1xbet

1xbet bg bonus Бонус върху депозит. Бонус в 1xbet може да се получи още в рамките на първия депозит, до размер от 100%, но не повече от 100 EUR. Условието за получаване на бонус е регистрация и внасяне на пръв депозит в размер на най-малко 10 €. След това бонусът веднага ще бъде предаден.

Обаче, за да получите посрещателен бонус, трябва да изпълните още няколко условия. Първо, бонуса може да получи изключително такъв акаунт на 1xbet, който има изцяло попълнен профил. Второто ограничение се отнася до оборот на бонуса. Съгласно актуалните условия бонусът трябва най-малко 5 пъти да се обърне в кумулирани залози. Всеки кумулиран залог трябва да съдържа най-малко 3 залога, евентуално повече. Най-малко 3 залога в акумулатор трябва също така да имат курс 1,40 или по-висок. Оборотът ще бъде признат от 1xbet.com само когато всичките залози, посочени в рамките на горната сума ще бъдат осъществени.

1xbet бонус 100,- лв – регистрация »
Без изпълнение на гореописаните условия в 1xbet не могат да се теглят от акаунта никакви средства. Бонуси или печалби, произхождащи от бонусните средства ще се смятат за недействителни.
Бонусът 1xbet не може да се съчетава с никакви други акции. Допуска се изключително един бонус за един потребител. В случай на опит за нарушение на настоящото правило потребителят се излага на риск от санкции. В краен случай може да настъпи дори заличаване на акаунта и загуба на всички средства. При липса на интерес от бонуса има възможност да се откажете от него по-рано.

Редовни акции

Понастоящем букмейкърският сервиз 1xbet представлява широка оферта за акции, които редовно се възобновяват. Интересният е, например, 1xbet bonuses , който можете да получите в качеството на определена поддръжка след серия от загубени залагания.

Условията за получаване на бонус за серия от няколко загубени залози поред: загубените залози трябва да бъдат най-малко 20 поред в рамките на 30 дни. Такъв бонус обикновено съставя от 100 до 500 долара, в зависимост от това, колко съставяше първоначалният депозит. При такъв бонус трябва да помните още и това, че ако избрахте кумулирани залагания, те трябва да се отнасят до различни спортове и различни резултати. В противен случай губите правото на бонус.

Трябва да се подчертае, че 1xbet понастоящем не предлага бонус reload. Не можете и да се включите в никаква reload програма за лоялност.

Бонусни игри

Бонусните игри на 1xbet са 1xМемо, 1xЛотария, 1xКутия, 1xСейф, Колело на късмета и Дневна лотария. Правилото на такива игри е достигане на извънредни печалби, евентуално събиране на бонусни точки, като важи правилото, че колко повече играем, толкова повече шансове имаме да ги съберем.

Какви бонуси предлага букмейкърският сервиз 1xbet
5 (100%) 1 vote