1xbet bg bonus 100%

1xbet и техническата поддръжка

1xbet bg contact Как изглежда техническата поддръжка в 1xbet? Букмейкърският сервиз има в момента интернет-сайтове, които са напълно локализирани на 35 световни езика и създава възможност за извършване на залагания в няколко десетки валути. Това е последвано също така от техническа поддръжка, която се предоставя на няколко десетки езика. Има ли среди тях и нашия език, можем да проверим в списъка на сайта. Тук се намира също така достъпна пълна версия на търговските условия, обаче не трябва да се очаква техният превод на всички достъпни езици. Най-доброто решение е да познаваме английски език.

По какъв начин можете да се свържете с техническата поддръжка на 1xbet?

E-mail

Първата възможност е да се свържете по всяко време с техническата поддръжка на 1хbet с помощта на електронна поща, на адрес info-en@1xbet.com. Този адрес е предназначен за общи въпроси, операторът предоставя също така връзка за отдел по сигурност на адрес security-en@1xbet.com. Другите връзки не са предназначени за потребители, а за потенциални търговски партньори и за представители на СМИ.

1xbet – телефон

Въпроси за отдела на техническата поддръжкак 1xbet могат също така да се насочват по телефона. Поддръжката е достъпна под телефонен номер 8 (800) 555-51-81. Забележки на клиентите се решават денонощно.

Формуляр за контакт

На сайтовете на 1xbet.com се намира също така формуляр, посредством който можете да се свържете със сътрудниците на букмейкърския сервиз. Достатъчно е да посочите електронния си адрес, по който отговор трябва да дойде в рамките на 24 часа.

1xbet и техническата поддръжка
5 (100%) 1 vote