1xbet bg bonus 100%

1xbet financials – Финансови залози

Финансови залози

В много онлайн букмейкъри може да се правят залози на финанси. Финансовите залози са достъпни и в 1xbet и всеки, който ги разбира и има регистрация, има възможност да залага на този тип залози. За да преминете към раздела финансови залози, натиснете менюто “Повече” на началния екран на страницата и от там кликнете на „финзалози“.

Как да направите залог на финансови залози в 1хбет? Първо трябва да изберете период от време – имате избор на два периода – пет минути или един час. След това изберете актив за залог. Вече може да натиснете “ДА”, ако смятате, че курсът ще бъде по-висок от избрания, а в обратен случай – натиснете “НЕ”. Остава само да направите последната стъпка към залагането – натиснете бутона направи залог. Когато избирате вашите залози, в секция фиш те ще се появят на екрана. Може би виждате и менюто “Моите залози”, от където може да следите финансовите си залози по всяко време.

На началния екран имате подробни данни за финансовите залози. Може и да следите кога ще бъдат затворени залозите, какъв е текущия курс и началното ниво. Тези залози са много специфични и ние ви съветваме, ако не сте подготвени да не залагате. Много добре трябва да проучите финансовите залози и чак тогава да започнете да играете, защото в противен случай ще трябва да разчитате единствено на късмета, за да спечелите.

Оценете тази публикация