1xbet bg bonus 100%

1xbet poker – Покер в 1xbet

1xbet poker – Покер в 1xbet

Нали не мислите, че 1xbet не предлага Покер? Надали ще ви изненада, че в този сайт за спортни залози има и покер маси, на които може да играете за реални печалби. В последния раздел на началната страница в дясно “Повече” се намира прекият достъп до покера. Когато стартирате играта Покер в 1хбет, вие трябва да си изберете никнейм – псевдоним, с който да се показвате пред другите играчи на масата.

Някои букмейкъри изискват приложение за изтегляне, но тук може директно от браузъра на вашия компютър да играете срещу другите участници. В ляво може да видите и възможност за сваляне на приложението, което е налично за Windows, Android i Apple. В ляво на екрана пък трябва да изберете дали да играете с реални пари или виртуални. След това може да си изберете маса, където да седнете и да играете. Засега в букмейкъра може да играете само Кеш маса. Sit Go турнирите все още не са налични, но скоро ще бъдат пуснати. В игрите на кеш маса имате богат избор от лимити и блиндове. Ако харесвате покер игра с малки блиндове – 0.01$, 0.02$, изберете такава маса. По-заможните играчи обаче имат възможност да играят на големи маси с блиндове по 25$/50$, така че само си представете какви пари може да спечелите на покер в 1xbet.

На една маса може да играете срещу само един играч – Heads up, срещу още петима съперници или на голяма маса за десет човека. Тук изборът е изцяло ваш и това зависи какъв покер предпочитате да играете.

Оценете тази публикация