1xbet bg bonus 100%

1xbet toto – Тото

1xbet bg toto

Toто залози в 1xbet наподобяват много на Еврофутбол залозите. Тук имате тото фиш, в който трябва да попълните видовете залози и да направите комбинации. Първо обаче може би се чудите как да стигнете до Тото в 1хбет. От раздел “Повече” горе вдясно на вашия екран ще видите най в края секция “Тото”. Кликнете веднъж с левия бутон на мишката и тото разделът ще се зареди за секунди.

В онлайн тотализатор на Футбол вие може да прогнозирате на точен резултат предстоящите футболни двубои от цял свят. Най-често се предлагат най-интересните двубои като световни квалификации, мачовете от топ първенствата и от Шампионска лига и Лига Европа. В тази тото игра е нужно да прогнозирате всички срещи. След това може да направите вашия фиш и да заложите. Също така на футбол може да прогнозирате и крайния изход на двубоите. Предлагат се 14 срещи, за които трябва да изберете какъв ще бъде крайния изход – 1Х2.

1xbet Тото дава възможност на играчите на руския сайт 1хБет да залагат още на хокей на лед, баскетбол, и Eспортове FIFA. Спортният тотализатор на 1хбет е много разнообразен и вие може да се борите за големи джакпоти, които са изписани на вашия екран. Разбира се е много трудно да познаете всички срещи, но и при по-малък брой печеливши селекции отново е възможно да спечелите награда. Например играта Тото 15 е направена за най-добрите специалисти, след като включва комбинирани срещи от различни видове спорт и при пълен успех ви очаква награда от над милион евро.

Оценете тази публикация