1xbet bg bonus 100%

1xbet tv games – Телевизионни игри

TV GAMES е специален раздел в 1xbet за допълнителни игри. Това са телевизионни игри, на които потребителите могат да залагат. С този вид игри разнообразието от хазартни игри в букмейкъра е още по-голямо. Тук компанията наистина се грижи за своите потребители и те постоянно имат нови възможности за залагане.

Какви телевизионни игри може да залагате?

Три са възможностите за игра в TV GAMES. Една от игрите е Super Lotto. Тази супер лотария е наистина невероятна. На всеки пет минути се провежда лотария на живо, от която може да спечелите, стига да сте заложили правилните числа. Вие имате висок шанс за печалба, но трябва и малко късмет в тази игра.

Друга телевизионна игра е 1xBET BETGAMES TV. Тук има очарователен дилър, с който играете играта. Изберете вашата карта и спечелете. Играта има няколко разновидности като една от тях е залагане на покер. Вие може да имате чифт карти, два чифта, стрейт, флъш и т.н. – както са картите в покера. Колкото по-висока е вашата рака, толкова по-голям е шансът да спечелите. Също така може да играете Dice, Wheel, Baccarat, War of Bets, Lucky 6, Lucky 5 и Lucky 7.

Live Keno е последната възможност за игра в телевизионните игри на 1xbet. Тук може да играете добре познатата казино игра Кено, само че в телевизионен вариант. Това е наистина страхотно и трябва да побързате, защото печалбите ви чакат още днес.

1xbet tv games – Телевизионни игри
5 (100%) 1 vote