1xbet bg bonus 100%

1xbet virtual sports – Виртуални спортове

Виртуални спортове

1xbet Виртуални спортове дава възможност на потребителите да правят залози на виртуални игри, които наподобяват компютърните игри. В горната лента с основни раздели на началната страница на 1xbet вие ще видите раздела “Виртуални спортове”. Кликнете на него, за да продължите към виртуалните игри.

В секция “Golden Race” на виртуални игри вие може да правите залози на виртуални надбягвания с кучета, гонки с коне, виртуален футбол и много други. Събитията тук се редуват. Няма определена игра, която да играете продължително. В ляво на екрана ще видите какво предстои по минути. На всяка минута има събитие, на което може да залагате, а по-долу са изписани последните резултати. Вие може да сменят измежду събитията и да разгледате предстоящите и да заложите на това, което ви допада. В центъра на екрана в сайта на 1xbet virtual sports ще видите екран с картина, където да наблюдавате развоя на играта. По-долу са видовете залози и коефициенти, които са точно като реалните спортове. За да видите всички пазари, просто натиснете бутона “All bets”, който се намира в дясно до състезанието.

Edge Gaming е друга възможност да играете виртуални спортове в букмейкъра 1xBet. Играта зарежда малко по-бавно, така че се въоръжете с търпение и изчакайте. Edge Gaming представлява бой с петли, на който вие може да залагате. Това са традиционни състезания за някои държави и ето че 1хбет ви позволява да правите виртуални залози на толкова интересна игра с атрактивни коефициенти и непредвидим край. Наистина рядко се среща друг букмейкър, който да предложи такова разнообразие от виртуални спортове.

Оценете тази публикация